top of page

Mountainbiken

Gaaf dat je interesse hebt om mee te gaan mountainbiken met ons! In Nederland zijn heel wat toffe routes en we hebben een leuke uitdagende route in een prachtige omgeving uitgezocht. 

 

Op zaterdag 3 juli verzamelen we om 10:00 uur. Locatie volgt later, dit is afhankelijk van het aantal personen die een fiets nodig hebben. De verwachting is dat we 2-3 uur over de route doen waarna we afsluiten met een lekkere lunch.

 

Wat is handig om mee te nemen?

  • Flesje water

  • Evt. wat te eten

  • Portemonnee (zorgpas/pinpas)

 

Wat doe ik aan?

Tijdens het mountainbiken is het fijn om sportkleding te dragen. Een strakke broek/legging is handig i.v.m. de ketting en een fietsbroekje met zeem maakt het fietsen net wat comfortabeler. Het dragen van een helm is verplicht. 

 

Kosten

De kosten bedragen €50 p.p. Dit is inclusief fiets, fietshelm, MTB-vignet, instructie, begeleiding tijdens het mountainbiken en lunch. Heb je je eigen materiaal (fiets + helm) dan bedragen de kosten €35 p.p.

Corona-proof

Wij willen ons graag aan de regels rondom Covid19 houden en hopen dat jullie dit ook doen.

 

Momenteel mag je weer buiten sporten in groepsverband met maximaal 30 personen. Wij houden voor het mountainbiken maximaal 10 personen aan. Zodra we op de fiets zitten kunnen we de afstand goed waarborgen. Daarnaast willen we jullie vragen om je aan de basisregels te houden:

  • Reinig je handen wanneer dit mogelijk is

  • Houd 1,5 meter afstand van anderen

  • Blijf thuis bij klachten en laat je direct testen

 

Wil je je aanmelden? of heb je verder nog vragen over dit event? 

stuur ons dan een mailtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

 

bottom of page