top of page

Over ons

Hii, 

Wij zijn De Buitenzussen! Naast dat we zelf het liefst iedere dag op avontuur gaan nemen we jullie ook graag mee naar mooie plekjes in binnen- en buitenland.  Van sup weekenden in NL naar gafe hike trips in de bergen.

Gaan jullie mee?

Ben je benieuwd wat er allemaal aankomt en kan je ook niet wachten om mee op avontuur te gaan? Kijk dan snel bij Trips & Reizen welke avonturen eraan komen!

b020ba3c-8414-4bcf-b063-3b9f2935ad7b.jpg

Even voorstellen.. Ik ben Geselien, de oudste van de 2 Buitenzussen. Ik ben 31 jaar en woon in het mooie Zwolle samen met mijn avontuurlijke vriend Maikel.

Na het afronden van het CIOS (buitensport), heb ik een aantal jaar in het buitenland gewoond en gewerkt maar inmiddels een vaste basis in Nederland waar ik werkzaam ben bij Royal Huisman.
Buiten mijn werk om ben ik veel in het bos te vinden om te mountainbiken, te hardlopen of voor een flinke wandeling. Daarnaast probeer ik ook zodra het even kan lekker naar het buitenland te gaan, de bergen in!

Binnen de Buitenzussen houd ik mij voornamelijk bezig met de routes maar ook met logistieke zaken. Ligt er maar net aan waar we naar toe gaan.
Ik kan niet wachten om jullie mee te mogen nemen naar onze favoriete plekjes in binnen- en buitenland.

Hii, Ik ben Fenita, Ik ben 27 en woon in Den Haag. In het dagelijks leven werk ik als sportdocent en houd ik mij vooral bezig met het geven van lessen buiten in de natuur. Want ja, ook kinderen kunnen wel een extra dosis natuur gebruiken.

Ik kan ontzettend genieten van het buiten zijn. Wandelen, hardlopen, suppen, noem maar op! Het liefst natuurlijk in de bergen maar ook in Nederland heb je prachtige plekjes. Zo ga ik er graag op uit met mijn eigen omgebouwde campertje om mooie nieuwe plekjes te ontdekken.

Ook het organiseren van outdoor tripjes is in de afgelopen jaren een grote passie van mij geworden. Het liefst zou ik iedereen mee willen nemen op avontuur, om zo ook jullie te laten ervaren hoe tof het is om de top van de berg te bereiken of door een prachtig natuurgebied te peddelen op je sup-board want dat is voor mij toch wel het mooiste wat er is!

Tezza_2020_10_04_162340786.jpg
bottom of page